Vind de rijke man van je dromen!

Eerder schreven we al een artikel over hoe jij je vrienden kan laten denken dat je rijk bent. Take these tips to the next level en ga nu ook op zoek naar een rijke vent.

Abba zong er eerder al over in ‘in a rich man’s world’:

“In my dreams I have a plan, if I got me a wealthy man, I wouldn’t have to work at all, I’d fool around and have a ball… A man like that is hard to find but I can’t get him off my mind.

De zangeressen van Abba zingen dat het niet makkelijk is om een rijke man te vinden. Hoe kan het ook anders? Ze kenden onze tips nog niet!

Eerst en vooral moet je weten hoe goede rijke mannen denken:

Rijke man

  • Het klinkt misschien raar, maar rijke mannen hebben zichzelf gemaakt. Ze hebben hard gestudeerd op school, namen enkele berekende risico’s, werkten nog harder aan hun projecten, en met succes. Velen onder hen weten dus hoe het is om als middenklasser te leven, want ze hebben het zelf meegemaakt. Ze hebben het gemaakt in hun leven en beseffen dat maar al te goed. Toch zijn ze bang dat alles op een dag zal verdwijnen. Hierdoor blijven ze hard werken om hun dromen waar te maken
  • Niets is verdiend, wat niet wordt verdiend. Dit omschrijft hun houding tegenover het leven. Ze hebben het vaak moeilijk met mensen die leven op kosten van de maatschappij, vrienden of ouders. Deze mannen houden van onafhankelijke vrouwen die financieel voor zichzelf kunnen zorgen een geen hulp van anderen nodig hebben.
  • Vrouwen die weten wat ze willen zijn het aantrekkelijkst. Er is niets dat een rijke man zo opwindt als een sterke en succesvolle vrouw. Rijke mannen zoeken naar personen die gelijkwaardig of beter zijn dan hen. Je hoeft daarom niet rijk te zijn, maar wel getalenteerd. Jep, je begrijpt het goed. Oefen nog maar wat aan je zang- en dansskills.
  • Waarom zou ik eigenlijk settelen? Rijke mannen hebben meer keuze tussen vrouwen dan de doorsnee man. Vaak omdat ze door hun rijkdom sneller goedgekeurd worden. We zien een slechte gewoonte sneller door de vingers bij een rijke man. Rijke mannen vinden zichzelf daarom ook vaak knapper, charismatischer, en grappiger dan dat ze werkelijk zijn. En eigenlijk maakt dat helemaal niet uit, want hij krijgt voldoende vrouwelijke aandacht.
  • Verspil mijn tijd niet! Iedereen zijn tijd is eindig, maar voor een rijk iemand is tijd nog veel kostbaarder. ‘Time is money’ is vaak de lijfspreuk van een rijke man. Hij heeft geen tijd voor relatiespelletjes en wil weten waar hij staat. Wil je hem nu wel of niet? Twijfel niet en maak dat meteen duidelijk.
  • In het leven van elke rijke man komt er wel eens een moment dat hij zich afvraagt met wie hij zijn fortuin zal delen. Waarom nog meer geld verdienen als je het toch niet kan uitgeven? Vanaf dit punt geven de mannen er niet meer om of de vrouw nu bij hem past of niet. Zolang ze zijn aanwezigheid maar apprecieert. Liever samen dan alleen.
  • “Ik hoop dat ze nog steeds van me houdt als ik geen geld zou hebben”. Rijke mannen weten maar al te goed dat ze meer begeerd worden door hun rijkdom. Toch hoopt hij dat zijn vrouw van hem houdt voor wie hij is. Hij wil niet dat er misbruik van hem wordt gemaakt en hij zal het niet pikken wanneer hij moet gaan betalen voor gezelschap. Als dit de reden is waarom je een rijke man wilt, en hij heeft dit door dan is het ‘game over’ voor jou.

Nu je weet hoe rijke mannen denken, kan je je eigen gedragingen daarop afstemmen:

  • Eerst en vooral: wees jezelf. Jaag je dromen na, en geef niet op voordat je ze verwezenlijkt hebt. Pas je eigen normen nooit aan voor een rijke man. Als je verre reizen wil maken, doe dat dan en blijf niet thuis voor een man. Hoe meer je de focus legt op wat jij wil, hoe meer die man jou zal begeren. Hij heeft voldoende middelen om naar jou toe te komen als hij wil.
  • Maak veel vrienden waarmee je kan optrekken als je geen man in je leven hebt. Een rijke man vreest dat zijn vrouw hem zal verstikken wanneer ze dichter naar elkaar toe groeien. Als je veel vrienden hebt dan weet die man dat hij jou niet altijd zal moeten entertainen. Creëer je eigen wereld en nodig hem daar in uit.
  • Wees een expert in iets wat hij niet goed kan. Zingen, dansen, tekenen, … Mannen vinden het sexy als je goed bent in iets.
  • Verzorg jezelf. Rijke mannen hebben meer keuze en gaan dus ook vaak voor de gezondste en knapste vrouwen. Aan je uiterlijk kan je weinig veranderen maar wel aan je conditie en aan je figuur. Sommige mannen zijn bang dat hun vrouw zich zal laten gaan wanneer ze gesetteld zijn. Toon dus dat je het meent door je plezier te tonen bij het fitnessen en veel aandacht aan gezond eten te besteden.
  • Hou van jezelf, maar overdrijf niet. Rijke mannen houden van een mooie vrouw aan hun zijde, maar ze houden niet van narcisme. Je moet er niet altijd uit zien alsof je naar een bal gaat. Toon ook waardering en verwacht niet te veel. Een simpele ‘dank u’ doet al wonderen. Stel af en toe zelf ook eens voor om iets te betalen. Dat zal je toekomstige zeker appreciëren.
  • Toon interesse in zijn bedrijf of job. Een rijke man wil dat zijn vrouw weet waar het geld vandaan komt. Bovendien heeft deze man hard gewerkt om die positie te bekomen of om zijn bedrijf succesvol te maken. Vraag dus vaak hoe het gaat op het werk. Er gebeurt altijd wel iets nieuws dat hij maar al te graag met jou wil delen.
  • Luister vaker. Voor velen onder ons is luisteren moeilijker dan spreken. Domineer de conversatie niet of je zal snel afgedaan hebben. Een goede conversatie is mooi gebalanceerd. 50% van de tijd luister je en 50% van de tijd praat je zelf. Is de man zelf niet heel spraakzaam? Stel dan veel vragen om het gesprek op weg te helpen.
  • Be where rich men are. Het is normaal dat we eerder omgaan met mensen uit onze eigen omgeving. Piloten daten met stewardessen. Koks lusten ook wel eens een serveerster en Facebook-werknemers vinden hun gading tussen de Twitter-nerds. Veel rijke mannen gebruiken goede doelen als een manier om te netwerken. The place to be zijn dan ook liefdadigheidsevenementen, vrijwilligersprogramma’s of gala-avonden. Wil je wat meer moeite doen? Ga dan golfen of tennissen.

Vergeet niet dat het leven ook goed is zonder een rijke man. Het neemt veel tijd in beslag om een rijke vent aan de haak te slaan. Vind je niemand met onze tips? Wees dan zeker niet getreurd, want miljoenen koppels leven gelukkig zonder rijkdom. Het belangrijkste is dat je echt geeft om je partner.

Ladies, hebben jullie ooit een rijke man gedatet? Deel je ervaringen dan met ons hieronder in de commentaren. Rijke mannen, op zoek naar een toffe vrouw? Tweet dan met de hashtag #gierigewijven en misschien besteden wij dan wel eens een artikeltje aan jou.

Een gedachte over “Vind de rijke man van je dromen!

  1. Eindelijk een vrouw die me begrijpt!

Plaats een reactie